perjantai 19. heinäkuuta 2013

Perjantaita!



Viikonloppu on aluillaan ja kaikkea kivaa on luvassa! Tänään piti mennä kuuntelemaan Cheekiä Tammerfesteille, tai oikeastaan kosken toiselle puolelle, johon musiikki kuuluu lähes yhtä hyvin kuin itse festarialueelle. Cheek vaihtui kuitenkin tiukkaan jalkatreeniin kurjan sään vuoksi - sadetta, kovaa tuulta ja kokonaista 14 plusastetta.

 http://www.cheekki.com/wp-content/uploads/2012/10/jare_024_minis3.jpg
On se vaan ihana!
Nyt istunkin salin aulassa odotellen parasta kaveriani H:ta. Käydään aina mahdollisuuksien mukaan yhdessä reenaamassa, kaverista saa lisää virtaa ja leikkimielinen kilpailu pakottaa lisämään vastuksiakin silloin tällöin. Meillä on personal trainerin tekemät ylä- ja alavartalo-ohjelmat, jotka olis hyvä tehdä kummatkin kahdesti viikossa. Joskus yhdelläkin ohjelmalla treenanneena oon kyllä todennut, että kahteen jaettuna treenistä saa paljon enemmän irti ja pystyy helpommin keskittymään juuri niihin tiettyihin lihaksiin treenikerralla. Myöskään mihinkään omatekoisiin ohjelmiin en usko omalla kohdallani, en haasta itseäni riittävästi ilman jonkun ulkopuolisen ohjeita. Hyvä salitreenihän on sellainen, että seuraavana päivänä tuntee jotain tehneensäkin ;)

http://www.technogym.com/fi/products/strength-training/multi-gyms/selection/multipower/433
Smith on ihan kunkku laite jaloille! Siinä hoituu niin kapeat kuin leveät etu- ja takakyykyt, askelkyykyt, yhden jalan kyykyt sekä pohkeet ilman varmistajaa, ja saahan siinä tietty ylävartaloakin treenattua. Jos joskus ostaisin jonkun laitteen kotiin, se olis ehdottomasti tää!
Huomenna olis luvassa Tammerfesteilyä tyttöporukalla. Ratinassa esiintyy ainakin Jukka-Poika ja Jonne Aaron, joita olis molempia kiva käydä katsomassa ja kuuntelemassa. Suunnitelmat on kuitenkin vielä auki sääennusteen takia, mehän ei voida olla ulkona jos sataa ja on kylmä:D Hauskaa tulee kuitenkin oleen riippumatta mitä tehdään, on meillä sen verran hyvä sakki koossa!

Nyt sen jalkatreenin kimppuun hop!

1 kommentti: