lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulunviettoa

"Don't underestimate the value of Doing Nothing, of just going along, listening to all the things you can't hear, and not bothering." -Winnie The Pooh

Jouluruuat on (suklaita lukuunottamatta) virallisesti syöty tältä vuodelta, eikä edes tullut syötyä kyllästymiseen asti tällä kertaa! Aatonaattona käytiin vielä pikaisesti illalla ostamassa vuosia suunniteltu tekokuusi, jota ei olla vaan millään saatu aikaiseksi ostaa aiemmin :) Stockmannilla olisi ollut ylivoimaisesti parhaan näköiset tekokuuset, mutta tyydyimmme Clas Ohlsonin halpismalliin. Lopulta sekin kyllä osoittautui ihan hyvännäköiseksi vaihtoehdoksi :)

Oma kuusi <3
Ostettiin palloiksi ainoastaan eri värisiä läpikuultavia lasipalloja, halusin jostain syystä värikkään kuusen vaikka muuten aika musta-valkoinen sisustaja oonkin.
Piparitalo ja -possu!
 Jouluaattoa vietettiin M:n perheen kanssa syöden, saunoen ja Yatzya sekä lasten Trivial Pursuitia pelaillen. Olimme olleet niin kilttejä, että joitain pakettejakin tuli. Lemppareina M:n mummon kutomat villasukat ja kaksi Arabian Ego-kahvikuppia. Joulupäivä oltiin mun porukoiden kanssa ja se kului myöskin syöden, saunoen, ja tällä kertaa Monopolya pelaten (pitäisköhän jo ostaa euroaikainen versio?). Peli päättyi hauskasti juuri niin kuin todellisuudessakin, eli me opiskelijat olimme ensimmäisinä konkurssissa :D Tapaninpäivänä olikin jo vähän arkisemmat touhut, aamupalaksi ihan kaurapuuroa riisipuuron sijasta ja sitten mars salille! Teki kyllä hyvää vaikka kamalaa olikin. Loppupäivä kului (normaalia) ruokaa laittaen ja kummeilla lautapelejä (:D) pelaillen. Kyllä makaronilaatikko maistui hyvälle jouluruokien jälkeen. Syötiin myöskin kummeilla juustofondue, johon dipattiin vihanneksia ja leipää. Oon aina kuvitellut jostain syystä, että juustofondue ei voi olla hyvää, mutta olihan se!

Aaton lahjasaalis. Valitettavasti tuossa on muutaman muunkin lahjat :D
Hans Välimäen vuosikertaglögi 2013. Kyllä Marlin jokavuosikerta on parempaa!
Joulun innokkain lahjanaukaisija Sero, joka olisi halunnut avata muidenkin paketit :D
...ja joulun hienostunein viettäjä Ilona, joka pysytteli mielummin lämpimässä eikä suostunut koskemaankaan lahjoihinsa!
' 
Tämän joulun mekko löytyi New Yorkerista! Mun mielestä jouluna kuuluu pitää mekkoa, kun on kerran mahdollisuus. M taas on sitä mieltä, että tuulipuku on ainoa oikea valinta, kun kerran voi ottaa rennosti :D Ollaan siis joka joulu oikein edustava pariskunta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti