tiistai 20. elokuuta 2013

LOMA

Vihdoin se on alkanut - kauan odotettu kesäloma! Tänä vuonna sain hyvin toteutettua Suomettoman kesäloman. Lähdettiin heti eilen
M:n ja neljän muun kaverin kanssa Tallinnaan Robbie Williamsin keikkamatkalle ja tästä matka tulee jatkumaan kohti Kroatiaa :) Kukonlaulun aikaan startattiin eilen matka Tampereen linja-autoasemalta Helsinkiin, jossa pienoisen ajantajun kadotuksen jälkeen pääsimme lopulta minuutti ennen porttien sulkeutumista ja osa porukasta vielä laukkutullin läpi laivaan (p.s. viimeksikin Tallinnan matka meinasi muuttua Helsingin matkaksi pikku kiireen vuoksi) :D Kannatti muuten valita TallinkSilja, laivassa sai kerrankin oikein istumapaikan ja matka taittui puoli tuntia nopeammin kuin kilpailijalla.

Tallinnassa majoituttiin Tallink Express -hotelliin, joka on hyvä ja halpa perushotelli aivan sataman vieressä. Sitten ei muuta kun syömään hauskaan Scotland Yard -ravintolaan, jossa oli etsiväteema aina tarjoilijoista vessoihin (pönttönä "kidutustuoli") saakka. Ruuan jälkeen lähdettiin mihinkäs muualle kuin shoppailemaan Viru-keskukseen. Itselle mukaan tarttui kauan metsästämäni naisellinen läppärilaukku Zarasta ja musta bikinialaosa, joka on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan täysin mahdoton löytää näin loppukesästä! 






Nyt testaamaan hotellin aamupala, kiertelemään kaupungille ja illalla keikalle!

"Tärkeintä ei ole määränpää vain matka."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti